Opis

 • Ovaj oglas više nije dostupan.
Zagreb,Špansko-Oranice, stambeno-poslovna novogradnja, projektirana kao sedmerokatnica s dvije podzemne te osam nadzemnih etaža. Smještena na atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini vrtića, škole, ambulante, trgovina te gradskog javnog prijevoza.

U ponudi su stanovi od 46,99 m2 do 179,14 m2 (dvosobni, trosobni, četverosobni, peterosobni i šesterosobni), podzemna spremišta od 1,44 m2 do 2,95 m2, nadzemna spremišta od 3,34 m2 do 4,13 m2, GPM-a od 6,25 m2 do 8,67 m2, GM-a od 11,6 m2 do 20,30 m2 te poslovni prostor od 528,30 m2.

Očekivano useljenje proljeće 2021.

Uz kupnju stana obvezna je kupovina garažnog parkirnog mjesta (0,50 koeficijent) ili garaže (0,75 koeficijent) te spremišta (podzemne etaže - 0,5 koeficijent, nadzemne 0,75 koeficijent), sve po izboru.

Zgrada će imati dva lifta koja će ići do -2. etaže.

TEHNIČKI OPIS
Organizacijski se stambeno-poslovna zgrada sastoji od jedne stambene i jedne poslovne cjeline.
Stambena cjelina sadrži 80 stambenih jedinica: 8 jedinica u prizemlju, 14 jedinica na 1. katu, 14 jedinica na 2. katu, 15 jedinica na 3. katu, 13 jedinica na 4. katu, 11 jedinica na 5. katu te 5 dvoetažnih jedinica na 6. i 7. katu zgrade.
Poslovna cjelina se sastoji od jednog poslovnog prostora smještenog u prizemlju zgrade koji ima zaseban pješački pristup s jugozapadne strane. Vertikalna komunikacija između svih etaža ostvarena je dvokrakim stubištem i putničkim električnim dizalima (2 kom).
Na jugoistočnom dijelu čestice organizirat će se promet u mirovanju – ukupno 14 parkirališnih mjesta (0,25 koeficijent) namijenjenih poslovnom prostoru te jedno garažno mjesto (0,75 koeficijent).
Ulaz u podzemnu etažu je s jugoistočne strane preko natkrivene rampe s kolno - pješačke površine na terenu. Podzemna garaža sastoji se od dva nivoa unutar kojih je smješteno 126 PGM (62 na etaži -1 i 64 na etaži -2).
Spremišta stanara smještena su na oba podzemna nivoa kao i na 1., 2., 3. i 4. katu zgrade.

Nosiva konstrukcija zgrade je armirano-betonska, a čine ju armirano-betonski zidovi, stupovi i grede preko kojih su položene armirano-betonske ploče. Stubišna jezgra i krakovi, kao i okno dizala su monolitni armirano-betonski.
Konstruktivna visina stambenih etaža iznosi 3,0m (svijetla visina stanova je 2,68m). Prizemlje ima konstruktivnu visinu od 3,8m (svijetla visina poslovnog prostora je 3,36m, a prizemnih stanova 2,98m).
Pročelje građevine izvest će se od visokokvalitetnog sustava tipa Caparol ili jednakovrijednog, s kamenom vunom, a sve s ciljem da se zadovolje uvjeti za A energetski razred.
Vanjska bravarija je PVC antracit boje, a ostakljenje je troslojnim izo staklom niskog koeficijenta prolaza topline.
Krov je klasični ravni, sa završnom hidroizolacijom i termoizolacijom, sakriven iza krovne atike.

OBRADA STANOVA
Termofasada katova: po svim zidovima pročelja zgrade izvodi se ETICS fasadni sustav od sljedećih slojeva:
- polimercementno ljepilo – 0,2cm
- izolacijske ploče od kamene vune – 12,0cm
- polimercementni mort – 0,5cm
- završna silikatna žbuka – 0,2cm

Zidovi: Nosivi zidovi bit će izvedeni od armiranog betona d=20cm. Nenosivi vanjski zidovi izvodit će se od blok opeke d=20cm. Pregradni zidovi d=10-12cm će se izvoditi od gipskartonskih ploča na metalnoj podkonstrukciji. Završna obrada zidova: fino gletana i finalno bojana u bijelu boju. Zidovi i ploče od armiranog betona bit će obrađeni izravnavajućom masom, gletani i finalno bojani u bijelu boju.

Zvučna izolacija: Podovi se izvode kao „plivajući“, na armirano - betonsku ploču postavlja se:
- elastificirani ekspandirani polistiren u dva sloja ukupne d=2cm
- ekstrudirani polistiren d=3cm
- PE folija
- armirani cementni estrih d=5cm
- završna podna obloga (parket, keramičke pločice)

Podovi: U stanovima se postavlja gotovi troslojni parket debljine 11 mm. Podovi na terasama, loggiama i balkonima izvest će se od gress keramike.

Sanitarni čvorovi: Kupaonice će biti opločene prvoklasnom keramikom po izboru investitora. Keramika će se postavljati u kupaonicama do visine vrata. Vodokotlići će biti ugradbeni kao tip „Duofix“ proizvođača „Geberit“ ili jednakovrijedno. Kupci će imati mogućnost izbora izmedu tuš kade ili klasične kade (oboje bez hidromasaže).

Fasadna stolarija: Postavit će se PVC stolarija antracit boje, ostakljena troslojnim izo staklom, sa premazom low-E. Zaštita od sunca-PVC roleta. Sve roletne kutije će biti ožičene na način da će se kupci moći, uz doplatu, odlučiti za podizne elektro-motore za rolete. Vanjske klupčice bit će izvedene od aluminijskog lima u boji stolarije. Unutarnje klupčice bit će izvedene od kamena po odabiru investitora.

Unutarnja stolarija: Unutarnja (sobna) vrata će biti bijele boje, suha ugradnja u slijepi dovratnik, građevinske visine 220 cm s kvakom tipa Hoppe ili jednakovrijednom. Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna (EI230-Sm). Protuprovalna vrata će imati sigurnosne cilindre te će ključevi biti u sistemu "jedan ključ za sve" (ključ od stana će otključavati ulazna vrata od stubišta i svih zajedničkih prostorija).

Unutrašnjost zgrade: Ograde stubišta su u crnoj bravariji - obrada uljna boja, finalno bojana u boju po odabiru investitora. Ograde terasa i loggia će se izvoditi na tri načina ovisno o poziciji stana:
a) puni parapetni zid s klupčicom od aluminijskog lima
b) staklena ograda
c) ograda u crnoj bravariji, finalno bojana u boju vanjske stolarije.

Zajednička površina pred stanovima i stubišni prostor opločit će se kamenim ili keramičkim pločicama po odabiru investitora.

Električna instalacija: Izvest će se u svim stanovima “podžbukno“. U zgradi će biti montiran zajednički antenski sustav za praćenje zemaljskih programa i priprema instalacije za kabelsku televiziju te internet. Sustav portafona su video portafoni u boji s električnom bravom na ulaznim vratima u objekt povezano sa svakim stanom.

Ventilacija stanova: Ventilacija prostora stanova riješena je prirodnim putem preko prozora, sanitarni čvorovi i izbe se ventiliraju preko odsisnih ventilatora, a u kuhinjama je predviđena instalacija za nape.

Instalacija vodovoda i kanalizacije: Instalacija vodovoda izvodit će se na način da se za svaki stan osigura dovoljna količina vode s dovoljnim tlakom. Priprema tople sanitarne vode vrši se preko kondenzacionih plinskih bojlera. Za svaki stan predviđen je vodomjer koji se nalazi u vodomjernim ormarićima na svakoj etaži.

Grijanje stanova: Stanovi će biti opremljeni kondezacijskim kombi bojlerima tipa Vaillant ili jednakovrijedni za grijanje pomoću radijatora, princip plinskog etažnog grijanja. U stanu su predviđeni pločasti radijatori tip kao “Vaillant Ventil” ili jednakovrijedni. Tip i jačina te broj komada radijatora uvjetovan je strojarskim projektom koji je sastavni dio građevinske dozvole. Svi radijatori će biti opremljeni termostatskim ventilima za preciznu regulaciju temperature u svakoj prostoriji zasebno.

Klimatizacija stanova: Za sve dnevne sobe stanova predviđeno je hlađenje. Stanovi se hlade inverterskim slit sustavom. Pripadajuće vanjske jedinice nalaze se na loggiama stanova. Vanjske jedinice dvoetažnih stanova nalaze se na krovu zgrade. Upravljanje radom klima jedinica biti će automatsko, putem daljinskog upravljača, u funkciji željene temperature prostora.

Krovište: ravno – bit će izvedeno u sljedećim slojevima:
- armirano-betonska ploča
- betona za pad d=5-10cm
- bitumenska traka s aluminijskim uloškom
- ekstrudirani polistiren u dva sloja ukupne d=24cm
- PES filc
- traka od mekog PVC-a
- PES filc
- prefabricirane betonske ploče, reške ispunjene šljunkom.

Za sve dodatne informacije zvati na 091 215 1004.

Detalji

Lokacija:
Špansko, Stenjevec
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Stan
Ukupan broj soba:
2
Spavaće sobe:
1
Kupaonica:
1
WC:
1
Ukupno katova:
7
Cijena:
86.932€ (646.972 kn)
Površina:
46,99 m2
Oprema
 • Godina izgradnje: 2019
 • Struja
 • Gradski vodovod
 • Grijanje: Plinsko etažno
 • Klima
 • Lođa
 • Lift
 • Balkon
Blizina sadržaja
 • Javni prijevoz
 • Trgovina
 • Banka
 • Pošta
 • Škola
 • Park
 • Vrtić
 • Igralište
Dozvole
 • Energetska učinkovitost: A

Energetski certifikat

 • A+
 • A
  A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 
Copyright © 2020 Atlas nekretnine d.o.o., Sva prava pridržana